Archive for febrero, 2009:

Els periodistes de fonts ja tenim uns Criteris de Bones Pràctiques

{ Posted on feb 27 2009 by admin }
  Ha estat un procés ben llarg però, finalment, el Col·legi de Periodistes de Catalunya, a través de la seva Comissió de Gabinets presidida per Pilar Casanovas, va presentar ahir el document "Els gabinets de comunicació. Criteris de bones pràctiques professionals", en un acte on es va comptar ...Read More »

L’aposta local del diari El Punt

{ Posted on feb 26 2009 by admin }
Categories : Comunicación, Web
Aquesta setmana el diari El Punt ha presentat la nova pàgina web, coincidint amb el 30è aniversari del Grup. La nova web consisteix en una pàgina per cada municipi català. L'aposta, sens dubte, és ambiciosa i respon a l'estratègia d'alguns ...Read More »

Una crisi és negativa… o no?

{ Posted on feb 24 2009 by admin }
Als que ens dediquem a la comunicació corporativa des de fa algun temps sempre se'ns havia dit (i així ho hem anat transmetent als nostres clients) que hi ha una sèrie de paraules "carregades" que és millor no utilitzar. Per ...Read More »

La Copa del Rey de baloncesto, un espectáculo deportivo…y comunicativo

{ Posted on feb 22 2009 by admin }
Durante los últimos cuatro días, los aficionados al baloncesto hemos podido disfrutar de la Copa del Rey. El éxito del formato de la Copa tiene mucho que ver con las retransmisiones televisivas que, en los últimos años, han ido añadiendo atractivos para el ...Read More »

L’Heliogàbal, un bon exemple de comunicació amb pocs mitjans

{ Posted on feb 19 2009 by admin }
Vagi per endavant que no coneixem als responsables de l’Heliogàbal. Ahir, ens vam apropar a aquest bar i sala de concerts situada al barri de Gràcia per gaudir d’un concert de The New Raemon. Podríem dir que la proposta de ...Read More »

Barcelona VisualSound nomina la web d’Only News

{ Posted on feb 17 2009 by admin }
El Barcelona VisualSound, festival audiovisual de creació jove que tindrà lloc del 17 al 27 de febrer de 2009, ha decidit nominar la web d'Only News dintre de la categoria de "disseny web i weblog". La nostra web es una creació ...Read More »