Jornada a l’IESE: “Com sortir reforçats de la crisi”

{ Posted on may 21 2009 by admin }

Aquesta tarda tindrà lloc a l’IESE una interessant jornada sota el títol “Els reptes de l’economia catalana el 2009: com sortir reforçats de la crisi”, que comptarà amb la participació d’Andreu Morillas, secretari d’Economia de la Generalitat; Carles Grau, director de Microsoft Catalunya i Xavier Pont, responsable d’Iniciatives Econòmiques de la Generalitat. La jornada serà moderada pel professor Xavier Vives.

La conferència tractarà sobre les oportunitats que Catalunya no ha de perdre davant de la crisi. Aquesta conjuntura ens ha de servir per canviar el model i ser més competitius. També s’analitzarà l’Acord Estratègic per la Competitivitat, un instrument consensuat amb tots els agents econòmics del país i que ha de ser un full de ruta per aconseguir aquest canvi de model productiu.

L’Acord inclou 102 mesures amb pressupost i indicadors detallats que millorarà el model de competitivitat català en àmbits com l’R+D, les infraestructures, la sostenibilitat, la cohesió social o el mercat de treball.

Esperem que el debat sigui interessant i es tractin tots aquells temes que, ara mateix, estan a sobre de la taula i que són claus per afrontar amb més garanties aquest difícil moment econòmic. Serà de 19:00 a 20:30 hores a la seu de l’IESE a Barcelona.

Post a Comment