Otro sitio realizado con WordPress
Random header image... Refresh for more!

Relació amb els mitjans: tortura o plaer?

Daniel Picas La relació amb els mitjans de comunicació és una part important de la feina d’un polític. En campanya, aquesta feina passa a ser fonamental i, de cara al 28N, veurem com, poc a poc, es van escalfant les relaciones entre mitjans i polítics. Igual que és d’esperar que els mitjans mostrin més clarament la seva aposta per un o altre candidat, tot i que ja sabem que no faran, com fan els principals diaris britànics quan hi ha eleccions, un editorial decantantant-se per un candidat, per desitjable que ens pugui semblar als electors.

Nosaltres creiem que en aquesta campanya els mitjans tradicionals seguiran sent els decisius de cara a fer arribar el missatge als ciutadans, encara que cada cop més la comunicació 2.0 (que és també 1.0 quan passen coses rellevants, com ara aquell Facebook d’en Ramon Tremosa) anirà agafant més importància.

Cada campanya ens deixa anècdotes de les que es pot anar aprenent. De la darrera, recordem especialment l’entrevista de Sala-i-Martín a José Montilla, que es va publicar a La Vanguardia i va originar no poc rebombori, i també la visita de CiU al notari per donar fe que no pactaria amb el PP. També va ser curiosa la lluita de tots els candidats per fer un cafè amb en Jan Laporta….una escena que, de ben segur, no es repetirà en aquesta ocasió.

Tots els candidats tenen els seus punts dèbils i forts. No és ara el moment d’analitzar-nos perquè ja ens hi centrarem amb la campanya més a prop. El que sí podem reconèixer és que ja tenim ganes de seguir les entrevistes en profunditat que haurà de passar cada candidat, per exemple, amb en Josep Cuní (que ja ha entrevistat a Artur Mas i, avui, ha fet patir bastant a Joan Herrera en la cadira de tortura del comunicador) o el possible debat entre tots els candidats.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • StumbleUpon
  • Delicious
  • Google Reader
  • LinkedIn

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment