Otro sitio realizado con WordPress
Random header image... Refresh for more!

ON analitza les eleccions al Parlament de Catalunya

Xavier Barrachina A Only News hem decidit posar en marxa un bloc des del qual analitzarem, des d’un punt de vista comunicatiu, la campanya política per les eleccions al Parlament de Catalunya que, previsiblement, es celebraran aquesta tardor.

Durant aquest mesos anirem seguint el dia a dia dels partits amb l’objectiu d’explicar quines eines de comunicació s’utilitzen i de quina manera. Per fer-ho, a més de l’equip d’Only News, volem treballar amb una xarxa àmplia de col·laboradors que puguin aportar la seva visió ja sigui des de dintre de cada un dels partits polítics com des de fora com a professionals de la comunicació en l’àmbit acadèmic o empresarial.

Creiem que la manera de fer política ha de canviar i això vol dir que també haurà de canviar la manera d’explicar-la. És per això que les eleccions al Parlament pot ser un bon moment per analitzar aquest canvi i promoure el debat en torn a la comunicació política. Esteu tots convidats a participar!

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • StumbleUpon
  • Delicious
  • Google Reader
  • LinkedIn

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment