Otro sitio realizado con WordPress
Random header image... Refresh for more!

I… ja tenim aquí la vaga general

Xavier Barrachina Finalment ha arribat el 29 de setembre i ens trobem de ple en una nova vaga general. La vaga arriba en plena pre-campanya catalana i segur que els diferents partits en faran una valoració d’acord amb el seu posicionament de cara a les eleccions. En qualsevol cas, haurem d’esperar a demà per comprovar-ho.

Com en qualsevol altra vaga, estem assistint a l’esperat ball de xifres i valoracions, tant per part dels organitzadors (sindicats) com per part dels representants de les diferents administracions. Així, mentre des de CCOO a les 7:30 ja es parlava “d’èxit total” i d’”aturada massiva”als diferents informatius radiofònics, des de la secretaria de Mobilitat de la Generalitat es deia que la situació era de normalitat i que es complien la gran majoria dels serveis mínims.

Que totes les parts entrin a fer valoracions des de tant d’hora ens pot fer pensar en falta de rigor i en que les valoracions s’han preparat amb els equips de premsa i comunicació abans de la vaga. Com sempre, al ciutadà li costarà saber (o creure’s) si la vaga ha estat un èxit o no, perquè dependrà de qui ho expliqui. I potser en el fons si la vaga té èxit o no tindrà una importància relativa pel propi ciutadà, segurament més preocupat pels problemes de fons que ha d’afrontar actualment el país, com la necessitat de reactivar l’economia i, sobretot, palir un atur alarmantment elevat, un atur que haurà impedit fer vaga a molts que potser ho haurien volgut.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • StumbleUpon
  • Delicious
  • Google Reader
  • LinkedIn

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment