Otro sitio realizado con WordPress
Random header image... Refresh for more!

La premsa rosa…també? Notorietat vs. Reputació

Daniel Picas Després de l’aparició a “La Noria” dels dos candidats presumiblement majoritaris, José Montilla i Artur Mas, avui hem llegit la notícia del reportatge sobre el candidat de CiU a la revista Lecturas. Novament queda clar que l’estratègia comunicativa de la coalició nacionalista aposta per la presència en mitjans de tot tipus i condicions amb la intenció segura d’ampliar la notorietat i el grau de coneixement sobre el candidat.

Moltes vegades, pels consultors de comunicació una de les preguntes clau passa per establir estratègies on aconseguir una gran notorietat i, a la vegada, una reputació d’acord amb els objectius. En política encara és més contundent aquesta aposta perquè, finalment, cada ciutadà és un vot. En el seu moment, ja vam dir que érem partidaris d’ampliar el ventall de canals per on transmetre el missatge i, finalment, la pregunta que cal fer és si aquesta acció pot aportar vots o si, per contra, en pot restar. En el cas de l’aparició al Lecturas, no sembla intuïr-se cap risc notable i sí, en canvi, alguna bona opció d’arribar a una part de la població que, habitualment, no segueix el debat polític.

Una altra pregunta a fer-se és si és pertinent aprofitar qualsevol canal per arribar als electors tot i que impliqui una modificació tan gran del missatge que fa que el candidat acabi parlant del tamany de la seva cuina i no del seu projecte polític, amb el risc evident de seguir banalitzant la política.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • StumbleUpon
  • Delicious
  • Google Reader
  • LinkedIn

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment