Otro sitio realizado con WordPress
Random header image... Refresh for more!

CiU posa la directa

Xavier Barrachina Just abans de començar la campanya, CiU ha posat la directa amb l’objectiu d’assegurar-se una victòria que sembla segura pel que diuen les enquestes però que , per les seves aspiracions de formar govern en solitari, hauria de ser també contundent. En aquestes últimes hores hem pogut assistir a dos accions de comunicació interessants.

Per una banda, un spot de campanya amb un acabat força correcte, sota el nostre punt de vista.  Sabem que actualment els missatges es transmeten en comptagotes i les idees polítiques són més “marques” polítiques. En aquest sentit, el vídeo d’Artur Mas és potent i, segurament, aconseguirà l’objectiu de fidelitzar el seu electorat i, potser, aconseguir alguns vots més dels ciutadans indecisos.

L’altre element destacable d’ahir va ser la trobada amb seguidors del Facebook que va mantenir Artur Mas al cafè Zurich. Un bon exemple de dues coses: la primera, que el 2.0 està tenint un paper important a la campanya perquè és evident que ha arribat per quedar-se. La segona és que, indubtablement, el 2.0 ben dissenyat proporciona notorietat en els canals tradicionals 1.0 que, ara com ara, segueixen sent els que defineixen l’èxit de l’estratègia comunicativa en la transmissió dels missatges polítics.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • StumbleUpon
  • Delicious
  • Google Reader
  • LinkedIn

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment