Otro sitio realizado con WordPress
Random header image... Refresh for more!

Ja tenim data. Ja tenim bloc

Daniel Picas Les eleccions al Parlament de Catalunya ja tenen data. Serà el 28 de novembre, un diumenge i, possiblement, coincidiran amb la celebració d’un Barça-Madrid de futbol. Aprofitant l’anunci del president Montilla, Only News enceta un nou bloc que té com a objectiu principal analitzar la campanya des del punt de vista de la comunicació i, per suposat, encaixar-ho dintre d’una visió global que permeti extreure conclusions. Durant aquests dos mesos i mig treballarem en aquesta línia i no ho farem sols. Esperem que, poc a poc, tots aquells professionals, dels partits o de fora dels partits, que vulguin aportar trobin en aquest bloc una pàgina objetiva, oberta al debat i independent. Repetim amb aquest bloc l’experiència que Only News ja va viure durant la campanya de les eleccions britàniques i que ens va servir com a punt de partida de cara a perfilar com volíem que fos un bloc sobre el tema que més ens interessava a curt termini: les eleccions catalanes.

Des de fa mesos els partits ja han treballat per afinar les seves maquinàries electorals i de comunicació política. A partir d’avui, aquestes maquinàries entren en període efervescent i és ara quan valdrà la pena veure quines eines i amb quins objectius utilitza cadascun dels partits i candidats.

L’aposta és apassionant perquè en aquesta contesa electoral trobarem nous partits que aposten per l’independentisme (Reagrupament i Solidaritat Catalana), d’altres que volen alterar l’actual equilibri de forma clara (CiU), uns partits de govern (PSC, ICV i ERC) que poden patir els efectes de la crisi econòmica i d’altres que lluiten per ampliar el seu espai electoral a Catalunya (PP). Esperem que la campanya tingui l’interés que esperem, que comunicativament ens ensenyi noves eines per apropar la política al ciutadà i que tots els que participem al bloc puguem analitzar el que passi amb encert i rigor.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • StumbleUpon
  • Delicious
  • Google Reader
  • LinkedIn

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment