Otro sitio realizado con WordPress
Random header image... Refresh for more!

Sense el “cara a cara”: perd la política

Finalment no hi ha hagut ni hi haurà cara a cara entre Artur Mas i José Montilla, per decisió de la Junta Electoral Provincial primer (després d’un bon espectacle d’enviar-se el tema de Barcelona a Madrid i a la inversa) i de la Junta Electoral Central després. La ràpida valoració que fem des d’Only News és que, per una banda, és una pena que els ciutadans perdin l’oportunitat d’un debat d’aquestes característiques i, de l’altra, és una demostració més que cal activar un debat en profunditat una nova Llei Electoral que permeti que situacions com aquestes no es repeteixin. La dinamica dels partits polítics té interesos, en ocasions, oposats a la de la ciutadania i, fruit d’això, ens trobem en un moment especialment complicat en què la societat desconfia dels seus polítics. Qüestions com aquesta prohibició del debat electoral entre els dos principals candidats creiem que no ajuden a millor la imatge de la política.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • StumbleUpon
  • Delicious
  • Google Reader
  • LinkedIn

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment