Otro sitio realizado con WordPress
Random header image... Refresh for more!

Laporta o perquè els “outsiders” poden tenir un paper important

Daniel Picas Mai ha sigut fàcil per un partit de nova creació irrompre en unes eleccions i tenir possibilitats d’èxit. Aquesta tendència sembla que canvia i, ja fa quatre anys, vam tenir l’exemple de “Ciutadans”, una iniciativa que va començar sent una plataforma d’intel·lectuals amb bastant suport per convertir-se després en un partit que ha anat desdibuixant-se per moments al llarg de la legislatura. Tot i així, van aconseguir tres diputats.

Ara, ens trobem amb un altre candidat nou com el Jan Laporta que, malgrat el que apunten algunes enquestes, creiem que pot assolir uns resultats sorprenents. Coincidim en aquest extrem amb l’article que escriu avui Ramon Besa al Quadern de El País perquè l’expresident del Barça considero té alguns punts al seu favor. El més important és que estem en un escenari polític on la desafecció és una realitat i el descrèdit dels partits tradicionals pot fer que ciutadans que optarien per abstenir-se, poden acabar votant per una candidatura “nova”. Un altre factor és la capacitat mediàtica del candidat Laporta, superior a la de la resta de caps de llista. Aquesta capacitat l’haurà de demostrar amb una bona campanya que, ara per ara, encara no podem analitzar. Caldrà seguir-ho amb atenció.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • StumbleUpon
  • Delicious
  • Google Reader
  • LinkedIn

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment