Otro sitio realizado con WordPress
Random header image... Refresh for more!

Diada al Parc d’Atraccions: La Noria i la Sala dels Miralls

Daniel Picas La Diada sempre deixa algunes pinzellades interessants, tant pels comentaristes polítics com pels professionals de la comunicació. Aquest dissabte no va ser una excepció i, sota el nostre punt de vista, van haver-hi dos fets significatius de cara a la campanya: el primer d’ells, la visita del candidat de CiU al programa “La Noria” i, l’altra, la tradicional manifestació independentista a Barcelona, que va deixar clara la divisió de les forces que aposten per la independència.

L’entrevista d’Artur Mas a La Noria és una aposta estratègica gens menyspreable de la campanya convergent. A nivell de campanya, segurament el resultat ha estat positiu pel seu partit, perquè el candidat ha arribat així a una part de l’audiència que segurament no el seguiria en cap altre debat o entrevista i, de l’altra, el to de l’entrevista li va permetre estar prou relaxat i, a la vegada, didàctic, i el resultat segurament és que va poder assolir uns quants vots. En definitiva, un “bolo” interessant pels convergents que van aprofitar l’oportunitat de manera positiva. Ara faltarà veure si el programa convida als líders de les altres formacions polítiques.

El segon element més destacable és la divisió dels partits independentistes que es va viure a la manifestació de dissabte. Aquests partits semblen immersos en una veritable Sala dels Miralls que retorna imatges deformades i potser equivocades dels que s’hi veuen reflectits. Les dificultats que tenen uns i altres per articular un discurs propi diferenciat, amb contingut polític més enllà del sobiranisme, estan quedant paleses i pot acabar passant factura a nivell de resultats. La sensació és que, d’aquesta divisió, qui en pot treure un millor partit és CiU, sempre que cap opció és consolidi d’aquí al 28N.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • StumbleUpon
  • Delicious
  • Google Reader
  • LinkedIn

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment