Otro sitio realizado con WordPress
Random header image... Refresh for more!

El bloc de les eleccions catalanes

A Only News hem decidit posar en marxa un bloc des del qual analitzarem, des d’un punt de vista comunicatiu, la campanya política per les eleccions al Parlament de Catalunya que, previsiblement, es celebraran aquesta tardor.

Durant aquest mesos anirem seguint el dia a dia dels partits amb l’objectiu d’explicar quines eines de comunicació s’utilitzen i de quina manera. Per fer-ho, a més de l’equip d’Only News, volem treballar amb una xarxa àmplia de col·laboradors que puguin aportar la seva visió ja sigui des de dintre de cada un dels partits polítics com des de fora com a professionals de la comunicació en l’àmbit acadèmic o empresarial.

Creiem que la manera de fer política ha de canviar i això vol dir que també haurà de canviar la manera d’explicar-la. És per això que les eleccions al Parlament pot ser un bon moment per analitzar aquest canvi i promoure el debat en torn a la comunicació política. Esteu tots convidats a participar!

ONLY NEWS

Only News ONLY NEWS és una agència de comunicació i relacions públiques. A ONLY NEWS apostem per un concepte de COMUNICACIÓ A MIDA, com el nostre principal valor diferencial. Parlem de COMUNICACIÓ A MIDA perquè assessorem estratègicament als nostres clients analitzant les seves oportunitats de comunicació, dissenyant i executant plans de comunicació creïbles, únics i realistes. Cada empresa o institució és única i, per això, la comunicació també ho és.

L’equip:

Xavier Barrachina Xavier Barrachina, soci. Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona i en Humanitats per la Universitat Oberta de Catalunya. Durant els seus 10 anys d’experiència, ha desenvolupat tasques de comunicació corporativa i estratègica per empreses com Abertis, Agrolimen, CaiFor, CEDE, Condis Supermercats, Gallina Blanca, Hispalyt, Inmobiliaria Colonial, Magma Turismo, MedGroup, Saba i VitalDent, entre d’altres.

Daniel Picas Daniel Picas, soci. Llicenciat en Comunicació Audiovisual, acumula més de 9 anys d’experiència en comunicació i relacions públiques desenvolupats tant en agències especialitzades com en multinacionals. En los darrers 5 anys s’ha especialitzat en comunicació corporativa, gestió i comunicació de crisi i formació en comunicació. Ha treballat per a companyies com Zurich Financial Services, Grupo Lar, Unilever, Danone, Applus+, The Eat Out Group, Cerveses Moritz o Wrigley.

Col·laboradors

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • StumbleUpon
  • Delicious
  • Google Reader
  • LinkedIn